keywestweb2 copy.jpg
keywest2.jpg
IMG_6470.JPG
13396226384_058c1672a0_o.jpg
keywestweb2 copy.jpg

Vacatures


SCROLL DOWN

Vacatures


VACATURES

Gelegen op het strand van de Haarrijnseplas bij Utrecht, is Key West Beachhouse een knipoog naar een authentiek strandpaviljoen. Hier wordt onderdak geboden aan een grote diversiteit van overheerlijke dagverse gerechten vanuit alle continenten. Key West Beachhouse heeft een industriële inrichting die eigentijds, huiselijk en stoer aandoet. Het restaurant is op verrassende wijze ingericht en bevat de perfecte combinatie tussen oud en nieuw. Met de aanwezigheid van Key West Beachhouse beschikt Utrecht over een unieke locatie waar zowel particuliere als zakelijke gasten samenkomen.

Key West Beachhouse zoekt enthousiaste, leuke collega´s! Wij zijn een jong bedrijf waar positiviteit, vriendelijkheid, eerlijkheid en teamwork voorop staat. We zoeken personeel dat zichzelf durft te zijn, echt en authentiek, net zoals onze gerechten, dranken en inrichting. Kanjers met oog voor detail, gevoel voor gastvrijheid en die trots zijn op wat ze doen. Mensen die ook in de drukke piekmomenten ervoor kunnen zorgen dat we altijd dezelfde hoge kwaliteit bieden en die net die stap extra kunnen zetten.

keywest2.jpg

Sous-Chef


Sous-Chef


Sous-chef

Key West Beachhouse is op zoek naar een ambitieuze Sous-Chef voor 38 uur per week.

Key West is een begrip in Utrecht. Niet alleen vanwege de prachtige ligging op het strand van de Haarrijnse Plas, maar vooral ook vanwege het grote en volle terras, de enthousiaste bediening en natuurlijk de verrassende menukaart. Key West is zeven dagen in de week geopend voor lunch, borrel en diner.

Wat zoeken we

Ben jij creatief, kwaliteitsgericht en stressbestendig. Dan is dit de perfectie job voor je! Je ondersteund de chef in de dagelijkse gang van zaken en toont initiatief voor nieuwe ontwikkelingen. Je weet een jong keukenteam te motiveren en vind het leuk om regelmatig nieuwe gerechten te bedenken waarbij je je laat inspireren door lokale, verse ingrediënten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de inkoop, planning, calculaties en HACCP-voorschriften met als doel het realiseren van een optimaal rendement.

Functieomschrijving:

 • Als sous-chefkok heb je de leiding op de werkvloer en bij afwezigheid van de chefkok voor de gehele keuken.
 • Je stuurt de medewerkers vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten volgens planning, vaste instructie en werkmethoden die mede door jezelf zijn vastgesteld.
 • Je bent de sparringpartner van de chefkok bij het, op basis van ontwikkelingen in de markt, aanpassen van de kaart/recepten en calculeren van prijzen van nieuwe/aangepaste gerechten.
 • Daarnaast draagt je zorg voor de dagelijkse bestellingen bij diverse leveranciers, ben jij hun contactpersoon en verantwoordelijk voor de ontvangstcontrole betreffende hoeveelheid, kwaliteit en prijs.

Profiel:

 • Afgeronde koksopleiding niveau 3 en werkervaring
 • Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken en affiniteit met verse producten
 • Ervaring in het coachen en instrueren aan 5 – 10 (parttime) medewerkers
 • Blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk altijd kalm/rustig
 • Flexibel en een positieve instelling
 • Werken in wisseldiensten, inclusief weekenden en feestdagen is geen probleem - Creatief, georganiseerd, je begint uit je zelf en wacht niet af
 • Goede kennis van de HACCP

Wat bieden we

Een uitdagende en zelfstandige fulltime functie in een leuk team en een dynamische werkomgeving. Werken in één van de drukste restaurants aan de rand van Utrecht. Alle kans en ruimte om culinair een verschil te maken. Een prima salaris. Ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling.

Interesse?

Stuur je motivatie met CV naar werken@keywestbeachhouse.nl of kijk op www.keywestbeachhouse.nl Bellen mag ook, met Jeroen Scheenstra: 06-52600482

 

IMG_6470.JPG

Zelfstandige kok


Zelfstandige kok


ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Onze zelfstandig werkend kok heeft passie voor zijn vak! Wil alles weten van eten, wil groeien en nog meer ervaring op doen dan hij al heeft. We zoeken een teamplayer, die niet bang is om goede ideeën voor de menukaart, maar ook voor verbeteringen aan te dragen. Iemand die netjes en precies kan werken en ervoor zorgt dat de keuken altijd netjes wordt achter gelaten aangezien hygiëne voor ons net zo belangrijk is als kwaliteit.

Functieomschrijving:

- Het bewaken van de gerechten van de menukaart

- Het bewaken en controleren van de kwaliteit van het product, wat betreft bereiding, smaak en presentatie

- Het verrichten van de mise en place

- Ordelijk en schoon houden van keuken, koelingen en magazijn

- Werken in wisseldiensten, inclusief weekenden en feestdagen

Profiel:

- Afgeronde koksopleiding niveau 3 en enige werkervaring

- Je bent creatief en vernieuwend

- Je bent flexibel

- Goed functionerend in teamverband en goed kunnen omgaan met werkdruk

- Affiniteit met vers

- Goede kennis van de HACCP regelgeving

- Je hebt een positieve instelling

Wij bieden:

Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team en een dynamische werkomgeving. Salariëring wordt bepaald conform Horeca CAO, afhankelijk van kennis en ervaring.

Interesse?  

Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren. Dan horen we graag van je! Stuur een mail met je CV naar werken@keywestbeachhouse.nl

13396226384_058c1672a0_o.jpg

Medewerkers bediening


Medewerkers bediening


MEDEWERKERS BEDIENING

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die bij ons in de bediening willen werken. We zoeken mensen vanaf 18 jaar, met ervaring. Eigenlijk zoeken we gewoon leuke mensen die het leuk vinden om gasten een mooie avond te bezorgen, zowel in de bediening als achter de bar. Mensen met interesse in eten en drinken en die houden van hard werken. Je kunt, met behoud van je eigen persoonlijkheid, je service aanpassen aan iedere gast.

Functieomschrijving:

Binnen een team van Key West Beachhouse ben jij verantwoordelijk voor het serveren van de gerechten en dranken vanuit de keuken en bar naar de gasten. Je bent gedreven, leergierig en communicatief vaardig en representatief. Je kent de gerechten en weet dit ook op de juiste wijze over te brengen op onze gasten. Je bent stressbestendig, servicegericht en flexibel in de werkzaamheden die worden vereist.

Wij bieden: 

Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team en een dynamische werkomgeving. Salariëring conform de horeca-CAO, afhankelijk van kennis en ervaring. Wij zorgen dat jij de kennis hebt om je werk goed uit te voeren door middel van barista trainingen, wijn- en bierproeverijen, cocktailworkshops en leveranciersbezoeken.

Interesse?  

Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren. Dan horen we graag van je! Stuur een mail met je CV naar werken@keywestbeachhouse.nl