keywestweb2 copy.jpg
keywest2.jpg
IMG_6470.JPG
13396226384_058c1672a0_o.jpg
keywestweb2 copy.jpg

Vacatures


SCROLL DOWN

Vacatures


VACATURES

Gelegen op het strand van de Haarrijnseplas bij Utrecht, is Key West Beachhouse een knipoog naar een authentiek strandpaviljoen. Hier wordt onderdak geboden aan een grote diversiteit van overheerlijke dagverse gerechten vanuit alle continenten. Key West Beachhouse heeft een industriële inrichting die eigentijds, huiselijk en stoer aandoet. Het restaurant is op verrassende wijze ingericht en bevat de perfecte combinatie tussen oud en nieuw. Met de aanwezigheid van Key West Beachhouse beschikt Utrecht over een unieke locatie waar zowel particuliere als zakelijke gasten samenkomen.

Key West Beachhouse zoekt enthousiaste, leuke collega´s! Wij zijn een jong bedrijf waar positiviteit, vriendelijkheid, eerlijkheid en teamwork voorop staat. We zoeken personeel dat zichzelf durft te zijn, echt en authentiek, net zoals onze gerechten, dranken en inrichting. Kanjers met oog voor detail, gevoel voor gastvrijheid en die trots zijn op wat ze doen. Mensen die ook in de drukke piekmomenten ervoor kunnen zorgen dat we altijd dezelfde hoge kwaliteit bieden en die net die stap extra kunnen zetten.

keywest2.jpg

Spoelmedewerker


Spoelmedewerker


Medewerker spoelkeuken/keukenhulp

Key West Beachhouse is op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers voor in de spoelkeuken.

Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van alle afwas van het restaurant en je zorgt voor de voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in de keuken en helpt de keukencrew waar nodig.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en hou je van hard werken in een gemotiveerd, jong en gezellig team, dan is deze functie iets voor jou en wil jij werken op hét strand van Utrecht? Dan is dit de perfecte job voor je! Stuur een mail met je CV naar werken@keywestbeachhouse.nl t.a.v. Pascal.

 

IMG_6470.JPG

Zelfstandige kok


Zelfstandige kok


ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Onze zelfstandig werkend kok heeft passie voor zijn vak! Wil alles weten van eten, wil groeien en nog meer ervaring op doen dan hij al heeft. We zoeken een teamplayer, die niet bang is om goede ideeën voor de menukaart, maar ook voor verbeteringen aan te dragen. Iemand die netjes en precies kan werken en ervoor zorgt dat de keuken altijd netjes wordt achter gelaten aangezien hygiëne voor ons net zo belangrijk is als kwaliteit.

Functieomschrijving:

- Het bewaken van de gerechten van de menukaart

- Het bewaken en controleren van de kwaliteit van het product, wat betreft bereiding, smaak en presentatie

- Het verrichten van de mise en place

- Ordelijk en schoon houden van keuken, koelingen en magazijn

- Werken in wisseldiensten, inclusief weekenden en feestdagen

Profiel:

- Afgeronde koksopleiding niveau 3 en enige werkervaring

- Je bent creatief en vernieuwend

- Je bent flexibel

- Goed functionerend in teamverband en goed kunnen omgaan met werkdruk

- Affiniteit met vers

- Goede kennis van de HACCP regelgeving

- Je hebt een positieve instelling

Wij bieden:

Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team en een dynamische werkomgeving. Salariëring wordt bepaald conform Horeca CAO, afhankelijk van kennis en ervaring.

Interesse?  

Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren. Dan horen we graag van je! Stuur een mail met je CV naar werken@keywestbeachhouse.nl

13396226384_058c1672a0_o.jpg

Medewerkers bediening


Medewerkers bediening


MEDEWERKERS BEDIENING

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die bij ons in de bediening willen werken. We zoeken mensen vanaf 18 jaar, met ervaring. Eigenlijk zoeken we gewoon leuke mensen die het leuk vinden om gasten een mooie avond te bezorgen, zowel in de bediening als achter de bar. Mensen met interesse in eten en drinken en die houden van hard werken. Je kunt, met behoud van je eigen persoonlijkheid, je service aanpassen aan iedere gast.

Functieomschrijving:

Binnen een team van Key West Beachhouse ben jij verantwoordelijk voor het serveren van de gerechten en dranken vanuit de keuken en bar naar de gasten. Je bent gedreven, leergierig en communicatief vaardig en representatief. Je kent de gerechten en weet dit ook op de juiste wijze over te brengen op onze gasten. Je bent stressbestendig, servicegericht en flexibel in de werkzaamheden die worden vereist.

Wij bieden: 

Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team en een dynamische werkomgeving. Salariëring conform de horeca-CAO, afhankelijk van kennis en ervaring. Wij zorgen dat jij de kennis hebt om je werk goed uit te voeren door middel van barista trainingen, wijn- en bierproeverijen, cocktailworkshops en leveranciersbezoeken.

Interesse?  

Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren. Dan horen we graag van je! Stuur een mail met je CV naar werken@keywestbeachhouse.nl