
Junior sous-chef
〰️
〰️
Onze junior souschef heeft passie voor zijn vak! Wil alles weten van eten, wil groeien en nog meer ervaring op doen dan hij al heeft. We zoeken een teamplayer, die niet bang is om goede ideeën voor de menukaart, maar ook verbeteringen aan te dragen. We zoeken iemand die de kwaliteiten heeft om aan onze keuken leiding te geven en Key West Beachhouse naar een nog hoger niveau wil tillen. Iemand die netjes en precies kan werken en ervoor zorgt dat de keuken altijd netjes wordt achter gelaten, aangezien hygiëne voor ons net zo belangrijk is als kwaliteit.
Functieomschrijving:
Ondersteunen van de sous chef en de chef-kok en daarbij een team aansturen van 7 koks.
Het bewaken van de gerechten van de menukaart.
Het bewaken en controleren van de kwaliteit van het product, wat betreft bereiding, smaak en presentatie
Het verrichten van de mise en place
Ordelijk en schoon houden van keuken, koelingen en magazijn
Werken in wisselende diensten, inclusief weekenden en feestdagen
Profiel:
Afgeronde koksopleiding niveau 3 en werkervaring
Je bent creatief en vernieuwend
Je bent flexibel
Goed functionerend in teamverband en goed kunnen omgaan met werkdruk
Affiniteit met vers
Goede kennis van de HACCP regelgeving
Je hebt een positieve instelling
Wij bieden:
Een afwisselende en uitdagende baan in een leuk team en een dynamische werkomgeving. Salariëring wordt bepaald conform Horeca CAO, afhankelijk van kennis en ervaring.
Interesse?
Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en in een top team te komen werken. Dan horen we graag van je! Stuur een mail met je CV
Soort dienstverband: Fulltime
Salaris: €2.600,00 - €3.250,00 per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring
Flexibele taalvereiste:
Nederlands niet vereist
Rooster:
Avondwerk
Dagdienst
Flexibele werkuren
Weekendbeschikbaarheid
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Pensioen
Personeelskorting
Soorten aanvullende vergoedingen:
Fooi
Ervaring:
koken: 3 jaar (Gewenst)
Werklocatie: Fysiek